flyhookfiller logo
Fiske,  Flugbindning

Flyhookfiller.se Hur gick det sen?

Flyhookfiller.se har under en tid varit till salu. Priset är dock avskräckande, 640.000:- , exkl moms. Det finns säkert en oherrans massa flugbindningsmaterial på Mats-Olas lager. Men frågan är hur mycket som gått ur tiden. Förutom en massa flugbindningsmaterial så lär det finnas en massa gamla flugfiskeprylar på lagret. Exakt vad det är för prylar har jag ingen aning om i dagsläget. Det ingår även ett antal fina visningsmöbler för flugbindningsmaterialet. Jag borde kanske kontakta Mats-Ola och be att få en inventarielista. Det kunde ju om inte annat vara intressant att se hur mycket prylar man får plats med på 210 m2

Flyhookfiller
Flyhookfillers nya logotype

För att citera flyhookfiller.se “Jag har tagit över EM-TE sportfiske i Vessigebro, vilket medför att jag har mängder med unika och roliga artiklar som jag just nu går igenom. Massor med nya spännande varor läggs upp i lagret och i webbshopen under tiden som de packas upp. Jag fortsätter fylla på varor på varor i butiken, så det kommer mer godis att välja på! Hittar du inte vad du söker efter så kom igen, för det kommer in mer efterhand.

Butiken startade jag, Mats-Ola Matsson, under hösten 2009 med målsättningen att skapa Sveriges modernaste flugbindningsbutik. Jag arbetar därför med ett väl utformat sortiment av både material och verktyg, anpassat för laxfiskare, öringfiskare och flugfiskare i allmänhet.”

Originalinlägget ovan är från Juli 2013. Det tog några år men tillslut lyckades ägaren hitta en köpare. Om priset vet vi inget och det är ganska ointressant för närvarande. intressant är att den nye ägaren valde att starta en ny domän och valt att inte ens behålla flyhookfiller.se och göra en 301 redirect för att få behålla länkarna till den nya sidan.

Övertagandet verkar ha ägt rum i April/Maj 2018. Det är i alla fall då som texten -”Jag har tagit över EM-TE sportfiske i Vessigebro” byts till ”Vi har tagit över Flyhook filler”.

Eller för att citera den nya butiken, -”Välkommen till Sveriges mest unika flugbindningsbutik! – Det innebär att vi har en mängd med unika och speciella flugbindningsartiklar. Även en hel del nyheter. Välkommen in och se vad vi har i vår webbutik! oklart hur man ska hitta till butiken om man inte känner till den sedan tidigare.

Det är ju kanske inte så kul att, ”Sveriges mest unika flugbindningsbutik”, utökat utbudet med Havsfiske. Det känns inte så flugbinderistiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *